top of page
Felfri hud

Skinbooster

Estetiska behandlingar med naturliga resultat.

27279376-fF4iU.jpeg

6800:- för 3 ml
2800:- för 1 ml

Hudföryngring 

Restylane Skinboosters är tunnflytande geler som injiceras i huden för att ge tillbaka fukt och volym inifrån. De innehåller hyluronsyra och vatten, just de ingredienser som man förlorar när huden åldras. Ofta gör man en serie behandlingar med Skinboosters.

Effekten blir en slätare hud med fukt, glans och lyster, och små fina rynkor och linjer försvinner. Eftersom Skinboosters innehåller lokalbedövning så går behandlingen snabbt och enkelt.

Ger jämnhet och lyster samt en föryngrande effekt

Med Restylane Skinboosters kan vi enkelt få huden att se slätare, yngre och fräschare ut. Effekten är diskret och kommer steg för steg, eftersom vi ofta gör flera behandlingar i serie. Vetenskapliga studier har också visat att man får ytterligare utslätning och hudelasticitet under månaderna efter en behandlingsserie med Restylane Skinboosters.

Elasticiteten förbättras ända upp till 6 månader efter behandlingen, vilket beror på en stimulering av kroppens eget kollagen. Hudförbättringen verkar vara bestående.


Vilka andra områden kan behandlas med skinboosters?

Förutom ansiktet så passar Skinboosters särskilt bra för att behandla halsen, dekolletaget, händer, överarmar och örsnibbar. Skinboosters passar också utmärkt för diskreta läppkontureringar och för att behandla tunna fina rynkor som t.ex. runt munnen, på kinderna med mera. För behandling av acneärr kan man kombinera vanliga fillers och Skinboosters. Resultatet syns med en gång och håller lång tid, oftast 6-12 månader och ibland längre. Eftersom Skinboosters också innehåller lokalbedövning så är behandlingen inte särskilt smärtsam.


Kan vem som helst få behandling med skinboosters?

Vi behandlar inte personer som är gravida. Vi gör inte heller estetiska behandlingar på personer under 18 år, däremot kan vi t ex korrigera ärr och liknande med målsmans tillstånd. Det är alltid bra att komma på en konsultation före behandling så att behandlingen passar din hud och du har rätt förväntningar på resultatet.


Vilka är de vanligaste biverkningarna?

Eftersom man oftast använder en trubbig kanyl och bara ett par insticksställen när man gör skinboosters så är blåmärken ovanligt. Vanligaste biverkningen är lätt ömhet eller klåda första dagen eller dagarna.

bottom of page