top of page
Ung kvinna med fräknar

Dermaceutic

Dermaceutic är ett fransk märke framtaget av biokemister, hudläkare och estetiska kirurger. Produkterna säljs över hela världen och är ledande inom medicinsk hudvård. Dermaceutic innehåller en unik kombination av aktiva ämnen i höga koncentrationer som resulterar i en fastare och slätare hud med ökad lyster. De är även paraben och parfymfria. Dermaceutic fokuserar på tre viktiga områden för hudföryngring: Skydd, Stimulering och Reparation. Som komplement till hudvården finns en linje kemiska peeler från Dermaceutic som du kan göra i form av behandlingar på klinken.

Rengöring

0.jpeg

Advanced cleanser

339 kr

Effektiv och mild rengöringsfoam, make-up remover. Lämpad för alla hudtyper, även känslig hud. Ger huden en ren, fräsch och återfuktad känsla

IMG_3295.JPG

Foamer 5

100 ml 499 kr

Rengöringsfoam som skonsamt tar bort orenheter och döda hudceller. Den renar huden milt men effektivt och ger en fin lyster. Passar alla hudtyper,  100ml.

IMG_3296.JPG

Foamer 15

100ml 525 kr

Foamer 15 är en hudföryngrande rengöring. 15% glykolsyra, lätt exfolierande. Lugnande antiinflammatorisk effekt med kokosnötsolja och enoxolon, ett lakritsextrakt känt för sina lindrande och antiinflammatoriska egenskaper. Vegetabiliskt glycerin återfuktar. Använd morgon och kväll eller efter behov.

oxy.jpeg

Oxybiome

400 ml 385 kr

Micellärvatten, en daglig rengöring som tar bort makeup i ansikte och över ögonen. Optimal för känslig och irriterad hud. Behöver ej sköljas bort. 

Dagkräm

IMG_3298.JPG

K Ceutic

545 kr

Kceutic Dagkräm med Spf 50 Som ger fantastisk lyster ett fantastiskt underlag för makeup. En antiinflammatorisk kräm som vårdar dämpar rodnader. Krämen har mycket goda resultat på rosacea.

IMG_3299.JPG

Hyal eutic

596 kr

En 24h-creme som är mycket fuktgivande, reparerande och skyddande. Har även en plumpande effekt då den innehåller 5,5% hyaloronsyra. Innehåller lugnande aloe vera, fuktgivande jojobaolja och skyddande vitamin E. Återfuktande och plumpande creme. Högt innehåll av hyaluronsyra. Lugnar, reparerar och skyddar huden.

IMG_3300.JPG

Regen Ceutic

40 ml 655 kr

Regenceutic Skyddande och lugnande, kombinerad dag- och nattkräm. Rekommenderas för en känslig, uttorkad och åldrande hud. Passar mogen känslig och torr hud.

IMG_3317.JPG

Derma Defense

355 kr

Derma Defense är en unik DD-creme för alla hudtyper som återfuktar, skyddar, stärker, ger lyster och jämnar ut hudtonen i en applicering. En lätt täckande dagcreme för användning året om. Xylitol verkar fuktgivande och stabiliserar hudens fukthalt över tid. Lakritsextrakt hjälper till att motverka hyperpigmentering och E-vitamin reducerar bildandet av fria radikaler i huden. Mineralfilter spf 50 ger ett optimalt skydd mot både UVA och UVB. DD-creme för alla hudtyper. Jämnar ut och ger lyster. Motverkar fria radikaler.Finns i två olika nyanser: Light TintMedium Tint

IMG_3316.JPG

Sun Ceutic

499 kr

En solskyddcreme med SPF50+, som motverkar ålderstecken som fläckar, linjer och torrhet. I den parfymfria formulan finns också en SPF booster som förstärker UV-skyddet samt ett åldersmotverkande komplex med hyaluronsyra, aloe vera och en Stem Cell Stimulator som tillsammans fyller ut fina linjer och binder fukt till huden.

Nattkräm

IMG_3304.JPG

Light Ceutic

40 ml 545 kr

Natt kräm för en ojämn och matt hud. Förebygger uppkomst av pigmenteringar. Funkar också bra på en fetare hud eller på en acnehud hy och gör då den är antiinflammatorisk. Glykolsyran är ett milt exfolerande medel som ger homogen hy och gör det möjligt för de övriga medlen att tränga djupt in i huden.

IMG_3305.JPG

Turn Over

40 ml 545 kr

Nattkräm med höghalt av glucolsyra i sig. Detta är en stark antiagekräm som stimulerar cellförnyelse och motverkar rynkor och fina linjer. Den eliminerar cellrester och döda celler från hudytan  gör huden mjuk och föryngrad.

IMG_3318.JPG

Yellow Cream

15 ml  599 kr

Special produkt mot pigmenteringar. Innehåller höga halter av depigmenterade och exfolierande ämnen. Används med fördel tillsammans med Light Ceutic Appliceras på pigmentsförändringar till natten, 15ml.

IMG_3306.JPG

Mela Cream

30 ml1295 kr

Ett exfolierande serum i cremeform som, med hjälp av en unik ingredienscocktail med kraftfullt uppljusande och antibakteriella ingredienser som kojicsyra, arbutin, niacinamid, retinol, salicylsyra, fytinsyra, lakritsrot och mandelsyra löser upp keratinstrukturer i huden, minimerar pigmenteringar, jämnar ut hudtonen, ger lyster och samtidigt behandlar fina linjer, förstorade porer samt orenheter.

Exfolierande serum i cremeform.
Kraftfull ingredienscocktail mot pigmenteringar.
Minimerar linjer, förstorade porer och orenheter.

Serum

IMG_3308.JPG

Derma Lift 5.0

599 kr

Ett serum som ger ett omedelbart lyft med hjälp av akrylatcopolymer, som ger en direkt lyftande effekt, samtidigt som peptider bidrar till en långvarig stimulering av huden. Perfekt för den som upplever slapp hud, utryckslinjer och fina linjer.

IMG_3310.JPG

Active Retinol 0,5

639 kr

Ett effektivt anti age-serum med 0,5% retinol som stimulerar cellernas naturliga nybildning och minskar tecken på åldrande. Motverkar rynkor, fina linjer, matt och livlös hy. Innehåller fuktgivande panthenol och skyddande antioxidanterna C- och E-vitamin. Lämpad för normal, känslig samt en mörkare hud. Resultatet blir en hud som ser yngre och fräschare ut med fin lyster.

IMG_3309.JPG

Active retinol 1,0

689 kr

Högeffektivt anti age-serum med 1% retinol som stimulerar cellernas naturliga nybildning och minskar tecken på hudens åldrande, såsom linjer, rynkor och pigmenteringar. Innehåller även fuktgivande panthenol samt ett komplex av antioxidanterna C och E-vitamin. Resultatet blir en hud som ser yngre och fräschare ut med fin lyster.

28158045-KRCmt.png

Tri Vita C30

989 kr

Ett serum som innehåller hela 30 % C-vitamin - det kraftfullaste i branschen. Serumet motverkar oxidativ stress orsakad av UV-exponering, aktiverar kollagenbildningen, förbättrar hudens elasticitet, jämnar ut hudtonen samt jobbar lugnande vid hudinflammation. Dessutom ger det en fantastisk lyster! Parfymfri.

Screen Shot 2022-12-11 at 12.43.25.png

Dual+ 

789 kr

Dual+ är ett kvällsserum med azelainsyra och alpha-arbutin som effektivt hjälper till att reducera pigmentfläckar orsakade av akne och yttre faktorer som sol. Serumet har en direkt matterande effekt och över tid en utjämnande finish på hudens textur. Passar extra bra till en aknebenägen och pigmenterad hud.

Kvällsserum med azelainsyra och alpha-arbutin.
Hjälper till att reducera pigmentfläckar.
Har en utjämnande och matterande finish.

Mask

IMG_3313.JPG

Mask 15

689 kr

Mask 15 är en peelingmask med 15% glykolsyra och bentonit som djuprengör huden och eliminerar gamla hudceller. Genom sin exfolierande verkan hjälper den till med cellförnyelsen och reducerar överskott av talg samt har en porsammandragande effekt. Huden blir ren, mjuk och slät.

bottom of page