top of page
Kvinna med handen på Face

Kemisk Peeling

Estetiska behandlingar med naturliga resultat.

Ansiktsbehandling

Kemisk peeling är ett samlingsnamn för olika behandlingar där aktiva ämnen läggs på huden för hudföryngring och hudförbättring. En peelbehandling bidrar till att avlägsna gamla och skadade hudceller tillsammans med orenheter som sitter på hudytan och ned i porerna. En peeling snabbar på cellförnyelsen i huden vilket ger en smidigare hud med ökad lyster. Det förbättrar dessutom hudens förmåga att behålla fukt vilket bidrar till att dämpa linjer och fina rynkor.
 
MASK PEEL 950:-
Reducerar effektivt fina linjer och torrhetsrynkor. Rengör och fräschar effektivt upp oren, trött och livlös hud. Stimulerar cellnybildningen . Förfinar hudens struktur och ger fin lyster. Huden genomgår en synlig förvandling.
 
 
MILK PEEL 1 250:-
Har en avfettande och djuprenande effekt på fet, acnebenägen hud och en exfolierande och föryngrande effekt  för mogen hud. Stimulerar cellnybildningen och tar bort döda hudceller från hudytan. Kan med fördel även användas på hals, dekolletage, rygg och händer.


COSMO PEEL  2 500:-
Passar för mogen, livlös hud, linjer och acne-ärr. Flagning följer efter denna peel så den ska inte göras inför sociala event.
 
MELA PEEL FORTE PEEL 2 500:- 
Är en kraftfull Peel att behandla pigmenteringar och åldrad hud. Behandlingen ger en uppljusande effekt, utjämnande hudton, minskar fina linjer och porer , klarare hud med glow och förbättrad hudstruktur.Mela Peel forte utförs i en kur om 1-2 behandlingar med en månads intervall.En speciellt anpassad kräm Mela cream ingår i din första behandling  för optimalt resultat värde 1200:-
För bästa resultat rekommenderar vi att använda Dermaceutics hudvårdsprodukter under & efter avslutad kur.

(inkl. Mela cream värde 1295:-)

bottom of page