top of page
Kvinna Applicera Cream

Eneomey

Eneomey är en hudvårdsserie med kraftfulla produkter som sedan 2017 har en ny och uppdaterad formula. Det grundades redan 1984 under namnet mene&moy av två en hudläkare och en plastikkirurg. Laboratoire Eneomey har utarbetat ett dynamiskt hudvårdsprogram med bevisad anti-aging effekt. Effektiviteten i produkterna utgörs av den perfekta koncentrationen av de aktiva ingredienserna, såsom stabiliserat C-vitamin, glykolsyra och fytinsyra, för ett optimalt resultat. Dagligen rekommenderas antioxidanter på morgonen samt ett solskydd och en exfolierande vård på kvällen. Eneomey-programmet regenererar huden för en yngre, renare och klarare hud.

Ansiktskrämer

IMG_3330.JPG
IMG_3327.JPG
IMG_3335.JPG

DAYLIGHT C20

30ml 695 kr

Minskar rynkor och pigmentförändringar och jämnar ut hudtonen.
Förbättrar hudens lyster, skyddar mot fria radikaler och oxidation, reglerar melanin

Rejuv Silk

795 kr

Förstärker elasticiteten och fastheten i huden. Ökar den naturliga regenereringen av cellerna och neutraliserar inflammation. Den ger näring och återfuktar huden intensivt.

Stim Renew 15

645 kr

Genom sin starka koncentration (15%) stimulerar glykolsyran den cellulära nybildningen och reducerar rynkor och fina linjer. Denna kräm innehåller också aktiva naturliga fuktgivare som normalt återfinns i det hydrolipida skiktet i huden. Huden återfår sin elasticitet med ett sammetsliknande skimmer.

IMG_3333.JPG
IMG_3334.JPG
IMG_3328.JPG

Repair cream Dagkräm

595 kr

För känslig hud. Ger näring, skydd, revitalisering. Återställer den skyddande ytan i huden. Anti-inflammatorisk efter peeling. Motverkar dehydrering.

Stim Renew 8

595 kr

Nattkräm för känslig eller pigmentfläckig hud, som kombinerar glykolsyrans exfolierande verkan med den antioxidanta och antiinflammatoriska effekten av phyticsyra. Stimulerar nybildning av celler och förebygger pigmentreaktioner.

Purify gel

595 kr

Effektiv acne behandlande gel, förfinar hudens textur, minskar inflammerade hårsäckar efter rakning, antibakteriell effekt för en fet/oren hud. Innehåller Glykolsyra 15%. Genom glykolsyrans verkan bryts döda hudceller ned, pormaskar löses upp och hudens textur förfinas.

Rengöring

IMG_3325.JPG
IMG_3324.JPG

Purify Cleanser

645 kr

Rengörande lotion med 15% glykolsyra Lämpar sig för normal och för fet hud med acnetendens. Glykolsyran tar effektivt bort döda hudceller och minskar vidgade porer utan att rubba hudens fysiologiska jämvikt. Den rengör huden på djupet, förbättrar hudens textur, gör hudfärgen klarare.

Soft cleanser

595 kr

Rengörande lotion med 4% glykolsyra Lämpar sig för torr till normal och känslig hud. Glykolsyran tar effektivt bort döda hudceller och minskar vidgade porer utan att rubba hudens fysiologiska jämvikt. Den rengör huden på djupet, förbättrar hudens textur, gör hudfärgen klarare.

Serum

IMG_3332.JPG

Rejuv Elixium

645 kr

Anti aging Plumping serum, Rejuv Elixium återaktiverar hudens mekanismer för att stimulera celltillväxt.

Mask

IMG_3329.JPG
hyaluronicmask_1.jpeg

MASQUE peel off C10

595 kr

Peel-off mask med en “face-lift” effekt som snabbt frisätter antioxidanter. Masken har en omdelbart uppstramande effekt och avlägsnar döda hudceller. MASQUE peel off är en transparent mask som även passar utmärkt för en känslig hy.

Hyaluronic Masque

149 kr

Lyxig, exklusiv mask gjord av biocellulosa för att förstärka penetrationen av de aktiva ingredienserna. Fullspäckad med fina ingredienser så som hyaluronsyra, allantoin och collagen som ger den din hud massivt med fukt samtidigt som huden lugnas och torrhetslinjer mjukas upp. Perfekt att använda regelbundet eller närhelst din hud behöver lite extra omvårdnad.

Kropp

IMG_3336.JPG

Perfect Body 30

795 kr

Perfect Body med 30% glykolsyra för effektiv exfoliering för hela kroppen, 5% vitamin C. Ger närning och huden får omgående spänst. Perfekt för bröst, mage, stuss och ben. Din hud blir snabbt jämnare och fastare.Reducerar uppkomsten av hudbristningar, seborroiska keratoser och keratosis pilaris.

Läppar

IMG_3331.JPG

Lip Nutrition

245 kr

Aktiva ingredienser: Vitaminer A & E estrar, Calendula olja, Argan smör, Organisk pruneolja. Mjukgörande med antioxidant effekt.


Verkan: Förhindrar torrhet och återfuktar läpparna. Ger naturlig glans, berikad med antioxidanter.

Solkräm

IMG_3326.JPG

Sunlight screen

545 kr

Transparent lotion med titaniumdioxid med SPF 50 för bästa skydd.
Solkrämen Facial Sun screen ger ett effektivt skydd mot UVA- och UVB-ljus från solen. Skyddar huden från pigmentering och reboundpigmentering.

bottom of page