om tina kliniken

Tina Kliniken är en certifierad klinik belägen i centrala Nynäshamn. Tina Kliniken erbjuder estetiska injektioner med Restylane och Botox samt kemisk peeling, spraytan, tandblekning och försäljning av hudvårdsprodukter.

Tina Kliniken erbjuder lilla extra för att du skall känna dig trygg och nöjd med din behandling och få bästa service.

Varmt välkommen till Tina Kliniken!
 

om tina löfstrand

Jag heter Tina Löfstrand bor och arbetar i Nynäshamn. Jag har  24 års erfarenhet som leg. sjuksköterska inom olika specialiteter.  Jag startade Tina Kliniken 2011. 

Jag är certifierad behandlare inom både Restylane och Botox det innebär att jag gått alla steg i Restylane Safe Certified Program. Det är en hjälp för dig som kund att känna dig trygg och säker på att jag som behandlare genomgått relevant utbildning och att jag har praktisk erfarenhet av att använda produkterna. För att få möjlighet att bli certifierad behandlare måste man vara legitimerad sjuksköterska, läkare eller tandläkare samt uppfylla ett antal övriga krav.

Jag brinner verkligen för mitt arbete på Tina Kliniken och träffar dagligen många härliga kunder som ger mig massor av glädje  och energi. Hos mig kan du boka tid för konsultation och få skräddarsydda behandlingar just efter dina behov och önskemål. 

Har du frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta mig, eller läs mer under fliken frågor och svar.