kemisk peeling

Kemisk peeling är ett samlingsnamn för olika behandlingar där aktiva ämnen läggs på huden för hudföryngring och hudförbättring.
En peelbehandling bidrar till att avlägsna gamla och skadade hudceller tillsammans med orenheter som sitter på hudytan och ned i porerna. En peeling snabbar på cellförnyelsen i huden vilket ger en smidigare hud med ökad lyster. Det förbättrar dessutom hudens förmåga att behålla fukt vilket bidrar till att dämpa linjer och fina rynkor.
 

mask 15

Lämpar sig utmärkt som en första behandling med glykolsyra eller behandling av känslig hud. Mask 15 stimulerar cellnybildning i huden och exfolierar döda hudceller. Den ger huden spänst och ett fräschare utseende.

mask peel

Reducerar effektivt fina linjer och torrhetsrynkor. Rengör och fräschar effektivt upp oren, trött och livlös hud. Stimulerar cellnybildningen . Förfinar hudens struktur och ger fin lyster. Huden genomgår en synlig förvandling.

milk peel

Har en avfettande och djuprenande effekt på fet, acnebenägen hud och en exfolierande och föryngrande effekt  för mogen hud. Stimulerar cellnybildningen och tar bort döda hudceller från hudytan. Kan med fördel även användas på hals, dekolletage, rygg och händer.

cosmo peel

Passar för mogen, livlös hud, linjer och acne-ärr. Flagning följer efter denna peel så den ska inte göras inför sociala event.