Eneomey är en hudvårdsserie med kraftfulla produkter som sedan 2017 har en ny och uppdaterad formula. Det grundades redan 1984 under namnet mene&moy av två en hudläkare och en plastikkirurg. Laboratoire Eneomey har utarbetat ett dynamiskt hudvårdsprogram med bevisad anti-aging effekt. Effektiviteten i produkterna utgörs av den perfekta koncentrationen av de aktiva ingredienserna, såsom stabiliserat C-vitamin, glykolsyra och fytinsyra, för ett optimalt resultat. Dagligen rekommenderas antioxidanter på morgonen samt ett solskydd och en exfolierande vård på kvällen. Eneomey-programmet regenererar huden för en yngre, renare och klarare hud.

RENGÖRING

SOFT CLEANSER
 


Mild rengöring som tar bort orenheter och lämnar huden mjuk och ren. Exfolierar försiktigt och lämnar en strålande hud. 150 ml.

595:-

PURIFY CLEANSER

En renande behandling, som effektivt reglerar seborré. Eliminerar orenheter och döda celler. Reglerar fet hud. Ger en fin lyster till huden. 150 ml.

595:-

Dag/natt cream

rejuv silk dayFörstärker elasticiteten och fasthet i huden samt plumpar upp huden och gör den mjukare,neutraliserar inflammation samt ger näring och återfuktar huden intensivt. 50 ml.

795:- 

Daylight c20

En renande behandling, som effektivt reglerar seborré. Eliminerar orenheter och döda celler. Reglerar fet hud. Ger en fin lyster till huden. 30 ml.

695:-

repair cream


Reparerar och lugnar och ger näring till känslig hud. Minskar rodnad. Idealisk efter estetiska behandlingar eller när huden är nedsatt och irriterrad. 30 ml.

595:-

stim renew 15En nattcreme som ger huden ett jämnare utseende och mer elasticitet. Gör huden fastare och förbättrar elasticitet. Förbättrar hudens struktur. 50 ml.

645:-

SERUM

rejuv elixium serum

Rejuv Elixium återaktiverar hudens mekanismer för att stimulera celltillväxt. Minskar antalet rynkor och djup. Stimulerar Fibrobalsterna. Plumpar upp huden och ger fukt. 15 ml.

645:-

mask

purify masque

Lerbaserad mask som fungerar som en djuprengöring av huden. Passar fet/akne hud, mild föryngring. För en trött och livlös hud. 50 ml.

645:-

MASQUE PEEL OFF C10

En fuktgivande, lyster givande mask som ökar hudens spänst. En riktig askungemask! 50 ml.

645:-

SOLSKYDD

Sunlight Screen 50+

Skyddar huden från åldrande orsakad av solexponering. Ger högt skydd mot UVA och UVB. Osynlig och ej fet. Lätt textur. Brett spektrumskydd. 50 ml.

545:-

LÄPPAR

LIP STIMULATION

Stimulerande och plumpande läppbalsam som plumpar dina läppar samtidigt som det skyddar mot fria radikaler och ger en naturlig glans. 4 ml.

345:-