Dermaceutic är ett fransk märke framtaget av biokemister, hudläkare och estetiska kirurger. Produkterna säljs över hela världen och är ledande inom medicinsk hudvård. 
Dermaceutic innehåller en unik kombination av aktiva ämnen i höga koncentrationer som resulterar i en fastare och slätare hud med ökad lyster. De är även paraben och parfymfria.  Dermaceutic fokuserar på tre viktiga områden för hudföryngring: 
Skydd,  Stimulering och  Reparation. 
Som komplement till hudvården finns en linje kemiska peeler från Dermaceutic som du kan göra i form av behandlingar på klinken.

rengöring

ADVANCED CLEANSEr

En mild rengöringsfoam som effektivt tar bort make-up och överskottstalg samtger huden en ren, fräsch och återfuktad känsla. Lämpad för alla hudtyper, även känslig. Xylitol, urea och glycerin binder fukt till huden, medan zinc reglerar talgproduktionen och verkar bakteriedödande. Huden blir klar och balanserad.
150 ml.

339:-

Foamer 5


Rengöringsfoam som skonsamt tar bort orenheter och döda hudceller. Den renar huden milt men effektivt och ger en fin lyster. Passar alla hudtyper,  100ml.

499:-

Foamer 15


Djuprengörande foam som eliminerar orenheter och döda hudceller. Lämnar huden slät och silkeslen. Foamer 15 är lugnande, antinflammatorisk och återfuktande,  100ml.
 

499:-

DagKräm

Regen ceutic


Kombinerad dag- och nattkräm. Krämens lugnande egenskaper gör att den passar utmärkt att använda som efterbehandlingskräm i samband med kemiskpeeling. Passar känslig, mogen och torr hy,  40ml.

639:-

K CEUTICReparationskräm som skyddar och ger huden näring. Den återställer hudens microbalans så att svullnad och rodnad elimineras. Krämen har mycket goda resultat på rosacea. Helande samt antiinflammatorisk effekt på huden Spf 50, 40ml.

499:-

c25 creamSkyddande dagkräm som används mot pigmenteringar och rynkor. Ger huden en otrolig lyster i och med den höga halten av stabiliseratt C-vitamin. Skyddar huden mot fria radikalier och luftforeningar. Upprätthåller hudens hydrering,  30ml.

589:-

HYAL CEUTIC

24 hours creme som är mycket fuktgivande, reparerande och skyddande. Har även en upp plumpande effekt då den innehåller mycket hyaloronsyra. Fungera även som en creme som används för att upprätthålla resultat av hyaluronsyrainjektionen40 ml.

599:-

Nattkräm

turnover


Nattkräm med höghalt av glucolsyra i sig. Detta är en stark antiagekräm som stimulerar cellförnyelse och motverkar rynkor och fina linjer. Den eliminerar cellrester och döda celler från hudytan  gör huden mjuk och föryngrad,  40ml.

499:-

Light ceutic


Natt kräm för en ojämn och matt hud. Förebygger uppkomst av pigmenteringar. Funkar också bra på en fetare hud eller på en acnehud hy och gör då den är antiinflammatorisk. Glykolsyran är ett milt exfolerande medel som ger homogen hy och gör det möjligt för de övriga medlen att tränga djupt in i huden,  40ml.

499:-

Yellow cream


Special produkt mot pigmenteringar. Innehåller höga halter av depigmenterade och exfolierande ämnen. Används med fördel tillsammans med Light Ceutic Appliceras på pigmentsförändringar till natten, 15ml.

599:-
 

serum

activ retinol 0,5

Ett effektivt anti age-serum med 0,5% retinol som stimulerar cellernas naturliga nybildning och minskar tecken på åldrande. Motverkar rynkor, fina linjer, matt och livlös hy. Innehåller fuktgivande panthenol och skyddande antioxidanterna C- och E-vitamin. Lämpad för normal, känslig samt en mörkare hud. Resultatet blir en hud som ser yngre och fräschare ut med fin lyster.

Serum med 0,5% retinol.
Motverkar ålderstecken som linjer och pigmenteringar.
Återfuktar och skyddar huden.

639:-

activ retinol 1,0

Högeffektivt anti age-serum med 1% retinol som stimulerar cellernas naturliga nybildning och minskar tecken på hudens åldrande, såsom linjer, rynkor och pigmenteringar. Innehåller även fuktgivande panthenol samt ett komplex av antioxidanterna C och E-vitamin. Resultatet blir en hud som ser yngre och fräschare ut med fin lyster. 

Serum med 1% retinol, C- och E-vitamin.
Verkar på ålderstecken som linjer och ojämn hudton.
Återfuktar och skyddar huden.

689:-

derma lift 5,0


Ett serum som ger ett omedelbart lyft med hjälp av akrylatcopolymer, som ger en direkt lyftande effekt, samtidigt som peptider bidrar till en långvarig stimulering av huden. Perfekt för den som upplever slapp hud, utryckslinjer och fina linjer. 

Lyftande serum med akrylatcopolymer och peptider.
Antioxiderande ämnen: bakuchiol och C&E vitaminer.
Ämnen som binder fukt: panthenol och allantoin.
Stimulerande mineraler, hudåterställande ceramider och kolesterol.

599:-

TRI VITA c30
 


Ett serum som innehåller hela 30 % C-vitamin - det kraftfullaste i branschen. Serumet motverkar oxidativ stress orsakad av UV-exponering, aktiverar kollagenbildningen, förbättrar hudens elasticitet, jämnar ut hudtonen samt jobbar lugnande vid hudinflammation. Dessutom ger det en fantastisk lyster! Parfymfri. 

Serum som förbättrar hudens ton och struktur. 
Gör huden mjuk, elastisk och lugn.
Passar alla hudtyper, utom extra känslig.

989:-

mask

Mask 15 är en peelingmask med 15% glykolsyra och bentonit som djuprengör huden och eliminerar gamla hudceller. Genom sin exfolierande verkan hjälper den till med cellförnyelsen och reducerar överskott av talg samt har en porsammandragande effekt. Huden blir ren, mjuk och slät.

Peelingmask med 15% glykolsyra.
Exfolierar gamla hudceller för en ny, fräsch hudyta.
Verkar porsammandragande och talgbalanserande.

689:-

solskydd

Sun Ceutic SPF50 Tinted är en solskyddcreme med SPF50+, som motverkar ålderstecken som fläckar, linjer och torrhet. I den parfymfria formulan finns också en SPF booster som förstärker UV-skyddet samt ett åldersmotverkande komplex med hyaluronsyra, aloe vera och en Stem Cell Stimulator som tillsammans fyller ut fina linjer och binder fukt till huden. Kommer i en universell färg som jämnar ut och ger fantastisk lyster. 

Solskyddscreme för alla hudtyper. inklusive känslig hud.
Innehåller mineralfilter med SPF50+. 
Kommer i en universell färg.

499:-

DD CREAM/FOUNDATION

Derma Defense är en unik DD-creme för alla hudtyper som återfuktar, skyddar, stärker, ger lyster och jämnar ut hudtonen i en applicering. En lätt täckande dagcreme för användning året om. Xylitol verkar fuktgivande och stabiliserar hudens fukthalt över tid. Lakritsextrakt hjälper till att motverka hyperpigmentering och E-vitamin reducerar bildandet av fria radikaler i huden. Mineralfilter spf 50 ger ett optimalt skydd mot både UVA och UVB. 

DD-creme för alla hudtyper. Jämnar ut och ger lyster. Motverkar fria radikaler.
Finns i två olika nyanser: 
Light Tint
Medium Tint

339:-