Restylane

Vad är Restylane?
 

Restylane är en gel som består av hyaluronsyra. Hyaluronsyra är ett ämne som finns naturligt i din kropp. Restylane är designad för att genom att injeceras i huden och effektivt släta ut oönskade rynkor, skapa volym, markera konturer och föryngra huden.


Vilka områden kan behandlas?
 

De vanligaste behandlingsområdena är: 

  • Från  näsa till munvinkeln (nasolabialvecket)
  • Mellan ögonbrynen (bekymmersrynkor)
  • Läppar (volym & kontur)
  • Kinder och haka  (form & kontur)
  • Handryggar,dekolletaget,halsen (hudföryngring)

 Varför ska jag välja Restylane?

De är säkert, naturligt och effektivt.
Restylane ger ett naturligt resultat ,det bryts ner naturligt och försvinner efter hand.  Restylane är en svensk produkt som är den mest använda fillern med över 15 miljoner behandlingar över hela världen. Restylane är den fillern som är mest studerad och dokumenterad över hela världen. Eftersom produkrten är baserad på en ren icke-animalisk hyaluronsyra är risken för överkänslighet minimal.

Hur länge kvarstår effekten av behandlingen?

Effekten av behandling är omedlbar men inte permanent.
Behandlingens effekt varar ca 6-12 månader, beronde av vilket område som behandlas. Även hudtyp, livstil och ålder påverkar hur länge en behandling sitter i.

Kan man prova en gång ?

En fråga som jag ofta får. Visst kan man prova en gång,  du kommer alltid att komma tillbaka till hur det såg ut från början. Man töjer inte ut huden i läppar eller hud så man behöver inte forsätta. De allra flesta kommer tillbaka och det beror  på att man käner sig så nöjd med sin behandling, inte för att man måste.

Gör de ont?

Eftersom alla upplever smärta olika, finns de varianter av Restylane både med och utan bedövning. En bedövningskräm kan vara ett bra alternativ för att göra din behandling så behaglig som möjligt. 

Jag får ofta kommentaren av kunder som provar för första gången "de var ju inte alls farligt,  jag som har orat mej så mycket inför  besöket "

 

Botox

Vad är botox? 
 

Vad är bäst? Restylane eller Botox?
Vad som passar just dig bestämmer vi när du kommer till kliniken. Ibland kan en kombination ge bästa resultat och en mer hållbar effekt.

Vad används botox till?

När man använder Botox som ett skönhetsingrepp handlar det oftast om utslätning av rynkor. Men Botox används också mot svettningar, spasmer, tandgnissning och migrän.


Hur lång tid tar de innan full effekt av botox?

Förbättring ses inom några dygn. Full effekt inom 1-3 veckor.

Hur länge kvarstår effekten?

Effekt på rynkor varar i ca 3-6månader.
Lite  individuellt.

Spraytan

Hur länge sitter färgen?

Det är olika från person till person. Jag garanterar ca en vecka. Följer man mina rekommendationer om hur man tar hand om sin spraytaning efteråt med återfuktande bodylotion 1-2ggr/dag kan de hålla längre upp till två veckor.  Färgen i ansiktet försvinner lite före, än övriga kroppen då vi normalt tvättar oss mer där.

Kan man sola som vanligt efteråt i solarium/utomlands ?

Ja det kan man. Tänk på att att använda solskyddsfaktor så du inte luras av att du redan är brun. Du får samma färg som om du inte skulle vara sprayad.

Vad innehåller produkten?

Den innehåller vårdande ingredienser som återfuktar huden.

Kan man välja färg?

De bestämmer vi tillsammans när du kommer till kliniken. Jag tittar på din hudtyp och ställer lite frågor för att vi tillsammans ska komma fram till rätt nyans för just  dig.

Blir man orange?

Nej, absolut inte. Ämnet som tidigare fanns i brun utan sol produkter är borttaget. Det orangea pigmentet är borttaget. Färgen du får av spraytan är gyllenbrun och ser väldigt naturlig ut, som en äkta "solkysst look".

Kan man välja spraya halva kroppen?

 

Ja, man kan välja att spraya ansikte och dekolletage, halvkropp och helkropp. Till vintern kanske dom två först nämda räcker för att man ska känna sej lite pigg och fräsch. 

Finns det klippkort?


Jag har bonus kort som jag stämplar vid varje besök. Var 10:e gång är gratis.

Ska man tänka på något före en behandling?

Se förberedelser under fliken behandling för spraytan. 

Vad har man på sig under behandlingen?

De allra flesta av mina kunder väljer att bli sprayad i sina underkläder, det väljer du själv. Färg på textiler går bort i första tvätten.